Вторник, 25 Септември 2018 08:28

Представители на Ротари клуб Троян посетиха ротарианци в Русия

През периода 14–23.09.2018 представители от Ротари клуб Троян бяха на посещение на Ротари клубове в Русия – Москва - Восток, Санкт-Петербург International и Санкт-Петербург - Нева. Посещението бе организирано от Ротари клубовете в Русия, като българските гости бяха посрещнати изключително топло и сърдечно се насладиха на прекрасно организирана програма. Специални благодарности за посрещането на групата се отреждат на Ирина Доброхотова, Наталия Киселева и Екатерина Ничипоренко.

Българската делегация с представители на Ротари клубове от целия Дистрикт 2482 – РК София - Сердика, РК Троян, РК Кюстендил, РК Харманли, РК Стара Загора, РК Габрово, РК Варна Галатея взе участие в Асамблея на Дистрикт 2220, която се проведе на 22.09.2018 г. в Санкт Петербург. Дистрикт гуверньора Алексей Куценик приветства всички гости и участници в събитието. 

Ротариански приятели успяха да обсъдят важни въпроси, засягащи и проекти за различни инициативи, свързани със здравеопазването, образованието, културно – историческите и религиозни паметници, както и  доброто сътрудничество по време на своето  пътуване.

Визитата се оказа особено полезна и за двете страни и предоставя възможност за осъществяване на побратимяване на Ротари клубовете от Дистрикт 2482 с Ротари клубовете от Дистрикт 2220 в Москва и Санкт-Петербург.

Прочетена 406 пъти
© 2021 Ротари клуб - Троян