Понеделник, 17 Декември 2018 13:49

Коледен благотворителен бал

Благотворителен Коледен бал на Ротари клуб Троян 2018 Благотворителен Коледен бал на Ротари клуб Троян 2018

За поредна година Ротари клуб Троян провежда успешно своя Коледен благотворителен бал. Тази година каузата, за която се набираха средства бе „Местните традиции в занаятите от миналото – вдъхновение за едно арт настояще”. Събитието събра около 150 приятели на клуба от Ротари клуб Троян, Ловеч, Свищов и Плевен, асистент Дисрикт гуверньора Румен Йорданов, а така също и представители на  обществени институции и местния бизнес.

Програмата започна с приветствие от страна на Президента на клуба за Роратарианскта година 2018/2019 Цанко Спасовски. Развлекателна част включваше изпълнения на живо от Тримата български тенори, певицата Илина Рогашка, водещият Крум Крумов и дисководещ.

Сумите, които се събраха по време на търга и томболата, както и направените дарения ще бъдат изразходвани за материали за изработване на модерна арт инсталация, посветена на запазването на традиционните занаяти от Троян в настоящето и съхраняването им в бъдещето на града. Самата инсталация ще бъде изработена от приятеля Пламен Петров и ще радва жителите и гостите на града.

Предметните награди томболата са дарени от членове на клуба и техни приятели. Предметите за търга бяха предоставени от Илиян Илиев, Мария Нанкова, Джузепе Скопиньо, Христо Ковачев и Ротари клуб Свищов.

Ротари клуб Троян изразява своята благодарност към всички, които спомогнаха за събиране на средства за благородната кауза.

Прочетена 365 пъти
© 2021 Ротари клуб - Троян